Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλο προεκλογικά κι άλλο μετεκλογικά!

Άλλο "ΖΑΠΠΕΙΟ" κι άλλο "ΜΑΞΙΜΟΥ". (βλέπε Σαμαράς)
Άλλο Γαργαλιάνοι κι άλλο Κυπαρισσία (βλέπε Κατσίβελας)
(πάει σόι το βασίλειο... κατά τη λαϊκή ρήση)

(χωρίς να έχουμε ΤΙΠΟΤΑ προσωπικό και μάλλον περισσότερο ικανοποίηση νιώσαμε που τέσσερις άνθρωποι έστω και έτσι, ΔΕΝ έχασαν τη δουλειά τους αυτές τις μαύρες μέρες τις μαυροσαμαρωμένες)... Μπορεί αυτό να είναι αντίφαση, αλλά έτσι είναι...

"ΤΗΝ προεκλογική του δέσμευση για αξιοποίηση των 4 έμμισθων ειδικών συνεργατών πήρε πίσω ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς με.... έκπληξη είδαμε στην Διαύγεια ότι διατηρούνται οι συνεργάτες που είχαν τοποθετηθεί με απόφαση του πρώην Δημάρχου Κώστα Κόλλια.
Πιο αναλυτικά νωρίς το πρωί στις 22/9 αναρτήθηκε η πρώτη απόφαση για ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ με αριθμό 
ΩΡ7ΜΩΗΕ-Ζ0.
 Ουσιαστικά διατηρείται η θέση ειδικού συνεργάτη που είχε προσληφθεί επι Δήμου Αυλώνος, μετά επί δημαρχοντίας Κόλλια και τώρα επί Κατσίβελα, ενώ ίδια είναι η απόφαση για ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΓΟΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, αλλά και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου με βάση απόφαση διορισμού. Επίσης αναφέρεται ότι υπάρχει κι άλλη απόφαση για  διατήρηση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και την ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Τώρα μην περιμένετε να σχολιάσω ότι η προεκλογική δέσμευση σε 2 δημόσιες συγκεντρώσεις όπως και στο ντιμπέιτ υποψηφίων στα Φιλιατρά πήγε περίπατο. Αλλά πολύ θα ήθελα να πληροφορηθώ ως πολίτης διότι οι δαπάνες βαρύνουν τους δημότες με ποιά προσόντα παραμένουν, που αναφέρονται τα πτυχία των ειδικών συνεργατών διότι δεν εμφανίζονται στην Διαύγεια όπως και το βιογραφικό τους. Για να γνωρίζουμε και δικαιούμεθα ως πολίτες να έχουμε πληροφόρηση για ότι αφορά το Δήμο. Στα παιδιά ευχόμστε πάλι καλορίζικα και καλοξόδευτα. Γράψε Κατσίβελας..."

από τον kyparissiotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: