Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 2014


Παρά τις δυσοίωνες οικονομικές συνθήκες το περίφημο υπαίθριο παζάρι αντικών θα λειτουργήσει για 10η συνεχή χρονιά και φέτος  στο Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς Πόλης. Το Πρόγραμμα για την προστασία και ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας και ο Δήμος Τριφυλίας μέσω της Κοινοφελούς Επιχείρησης οργανώνουν  και φέτος το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της Κυπαρισσίας που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Η οργάνωση του παζαριού είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία πανελλλαδικής προβολής της Κυπαρισσίας σε ένα κοινό ιδιαίτερα καλλιεργημένο και απαιτητικό και παρά τις οικονομικές δυσκολίες θα επιδιώξουμε την....
μέγιστη προσέλευση επισκεπτών. Το διαφημιστικό πρόγραμμα και φέτος θα είναι μεγάλο και θα περιλαμβάνει διαφημιστικά spots στα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια της Πελοποννήσου, δελτία τύπου και δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικό και συμβατικὀ τύπο, συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, παρουσία στα δελτία ειδήσεων, μεγάλη ηλεκτρονική επικοινωνία και πολλά άλλα. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι μεγάλο και ήδη έχουμε δεχθεί ένα μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων που ζητούν πληροφορίες για το παζάρι και τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτό το ταξίδι τους.

Επίσης το Πρόγραμμα για την προστασία και ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας οργανώνει, όπως κάθε χρόνο το Σαββατοκύριακο που είναι εντός των ημερομηνιών του παζαριού, τις καθιερωμένες γευσιγνωσίες Τριφυλιακών οίνων με καθολική σχεδόν φέτος συμμετοχή των οινοπαραγωγών της Τριφυλίας. Οι οινογνωσίες θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10  Αυγούστου, από τις 9.00 το βράδυ και μετά στον παρακείμενο στο Παζάρι Δημοτικό κήπο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο παζάρι λειτουργούν 26 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων από την Αθήνα, την Πάτρα και την Καλαμάτα.

Για πληροφοριες στο site www.kyparissiaoldtown.gr  photo gallery.

 

Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού  είναι από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

Πληροφορίες : Τζίμα Ιμιρζιάδη  6936 056130

Δεν υπάρχουν σχόλια: