Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

"Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της!"


Τάδε έφη ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μύλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι...
σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο».

Ο συγγραφέας αποδίδει ωστόσο τα προβλήματα της Ευρώπης όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικές αιτίες. «Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και συντονισμένα», λέει.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει ο κ. Μιούλερ και την Ελλάδα. «Ακριβώς στην φάση της ισχύος του ευρώ συμβαίνουν τα γεγονότα γύρω από τον Κ. Καραμανλή, η ανάληψη της εξουσίας από τον Γ. Παπανδρέου και η αιφνιδιαστική ακούσια καταγγελία στις Βρυξέλλες της παραποίησης των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων. Ο Παπανδρέου και οι άνθρωποί του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους. Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο λαός και η οικονομία της χώρας οδηγούνταν στον κατήφορο. Το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο. Και μια χωρίς προηγούμενο εσωτερική ευρωπαϊκή καμπάνια μίσους εναντίον των «τεμπέληδων Ελλήνων», των «ναζί Γερμανών», των «διεφθαρμένων Ιταλών» και των «υπερχρεωμένων Ισπανών με τα πολλά ακίνητα» ξεκίνησε.

Η Ευρώπη άρχισε να αυτοσπαράσσεται, θέαμα που στο εξωτερικό το παρακολουθούσαν με ικανοποίηση. Εναντίον της Ευρώπης δεν στέλνει κανείς τον έκτο στόλο, αλλά την Γουόλ Στριτ, τις τράπεζές της και τους οίκους αξιολόγησης και τα όπλα της μυστικής διπλωματίας. Τα χτυπήματα εναντίον του ευρώ και των χωρών της Ευρωζώνης ήρθαν με στρατιωτική ακρίβεια και προκαλούνταν πάντα από μελέτες μεγάλων τραπεζών της Γουόλ Στριτ ή των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης.

Τα βασικά όμως προβλήματα της Ευρωζώνης ήταν εσωτερικής φύσης. Το να επιβάλλεται σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κράτη ένα κοινό νόμισμα οδηγεί εξαρχής σε σημαντικά προβλήματα. Αυτή η αχίλλειος πτέρνα οφείλεται σε εμάς τους ίδιους, αλλά τα βέλη εναντίον της ήρθαν στοχευμένα και με τους ψυχρούς υπολογισμούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού», υποστηρίζεται στο βιβλίο.

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αέριου, στο κεφάλαιο με τον τίτλο: «Οι Έλληνες και το αέριο»: «Τι θα λέγατε αν πρότεινα η Ελλάδα να πουλάει πετρέλαιο και φυσικό αέριο; Μην ανησυχείτε, δεν ήπια πολύ ούζο την ώρα της συγγραφής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιούλερ και συνεχίζει: «Η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μιας σειράς σημαντικών ορυκτών.

Μπορεί κάνεις δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη. Την τελική διαβεβαίωση την έλαβα στο τέλος του καλοκαιριού του 2012 στην διάρκεια μιας έντονης συζήτησης με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα αντίστοιχα με αυτά της Λιβύης. Και, τουλάχιστον τώρα, τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα: τι παιχνίδι παίζεται εδώ;

Αφήνουμε την ελληνική οικονομία να εξαντληθεί μέσω δρακόντειων πακέτων λιτότητας και την χρηματοδοτούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην πληγούν οι παλαιοί δανειστές.

Χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικά χρήματα για συμφωνίες χωρίς επιστροφή και στην αναδιάρθρωση του χρέους, όταν η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα πολλαπλάσια του όγκου του χρέους της».

Ο συγγραφέας υποστηρίζει σε αυτό το σημείο ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «φαίνεται σαν να ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ» και υποστηρίζει ότι «αποστολή του ήταν να επιφέρει με κάθε τρόπο την ρήξη στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη», ενώ προσθέτει: «Ο Παπανδρέου το 2009 δήλωνε, "δεν έχουμε πετρέλαιο ή τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμη" και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης τόνιζε, "δεν είμαστε ούτε Σαουδική Αραβία ούτε Νορβηγία" και τώρα μια έκθεση της Deutsche Bank στο Λονδίνο κάνει λόγο για πιθανά έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, τα οποία, μόνο στην περιοχή νοτίως της Κρήτης θα μπορούσαν να ανέλθουν σε λίγα χρόνια σε 427 δισεκατομμύρια ευρώ».

Ερωτώμενος από το Focus γιατί θεωρεί ότι η Ευρώπη δεν ασχολείται με τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, ο κ. Μιούλερ αναφέρει ότι όταν οι Κύπριοι πρότειναν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραχωρήσουν στην Ευρώπη ή να υποθηκεύσουν το 30% των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης και διερωτάται για ποιον λόγο.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Μιούλερ υποστηρίζει ότι ο κ. Σόιμπλε δεν ήθελε την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα διάσωσης, φοβούμενος ότι έτσι θα αυξανόταν η επιρροή των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αλλά επικράτησε η άποψη του οικονομικού συμβούλου της Αγγέλα Μέρκελ, Ότμαρ Ίσινγκ, ο οποίος, επισημαίνει ο συγγραφέας, είναι και σύμβουλος της Goldman Sachs.

«Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος», επισημαίνει.

Ο Γερμανός ειδικός εκτιμά ακόμη ότι τα προγράμματα εξυγίανσης που εφαρμόζονται στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση είναι αναποτελεσματικά. «Τα προγράμματα λιτότητας είναι μια παράνοια», υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι το αποτέλεσμα είναι μια εξέλιξη της οικονομίας όπως αυτή με τον Καγκελάριο Μπρούνινγκ. "Τα κράτη εξαντλούνται και η ελληνική οικονομία βυθίζεται στο απύθμενο".
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (1o)

Ή

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣΟ Άδωνις είναι ναζιστής. Πιστεύει οτι Έλληνας σημαίνει να έχεις το ίδιο ...DNA με τους αρχαίους. Σ' αυτή την περίπτωση, που δεν ισχύει , ούτε ο ίδιος δεν είναι "Έλληνας" μια που κατάγεται από Αλβανούς (αρβανίτες) και Βλάχους. Γενικά, οι ιδεολογικές μτου ναπόψεις, δε διαφέρουν από εκείνες των νεο-ναζί.

Ο Άδωνις είναι αντισημίτης. Έχει πουλήσει το βιβλίο του Εθνικοσοσιαλιστή (ναζιστή) Πλεύρη "Οι Εβραίοι", ένα ξερατό ,που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ το Αουσβιτς. Μάλιστα το έχει χαρακτηρίσει βόμβα. Ο Πλεύρης λέει οτι ..."Στον Εβραίο έτσι πρέπει να συμπεριφέρεσαι: συνοπτικές διαδικασίες και εκτέλεση στα πέντε μέτρα. Και οτι ο Χίτλερ "καλά τους έκανε στους Εβραίους".

Ο Άδωνης είναι υπόπτως λυσσασμένος ομοφοβικός. Έχει γράψει ένα άθλιο βιβλίο(το μόνο του, μια κακοεξηγημένη συραφή ανυπόστατων μυθευματων ), μόνο και μόνο για να υποστηρίξει οτι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ...ομοφυλόφιλοι. Ο κόσμος τοχει τούμπανο και ο ναζιστής κρυφό καμάρι.

Μόνο για τα παραπάνω, ο Άδωνις ,ακόμα και με τους υπάρχοντες νόμους θα έπρεπε να ήταν ΦΥΛΑΚΗ.Δεν είναι, γιατί φαίνεται οτι ακόμα ισχύει στην Ελλάδα το ρητό του Ηλία Πετρόπουλου, οτι η Δικαιοσύνη είναι η δουλάρα της αστυνομίας.

Ο Άδωνις είναι και αγράμματος. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει συνομοταξία Ινδοευρωπαϊκών γλωσσών, ούτε Πρωτο-ινδοευρωπαίκή γλώσσα αλλά όλες οι γλώσσες του κόσμου προέρχονται από τα Ελληνικά. Σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο αν πάει και τα πει αυτά, θα καταλάβουν ότι είναι ένα ανεκδιήγητο σούργελο.

Δεν ξέρει να γράφει το όνομά του. Επειδή είναι και κομπλεξικός αντισημίτης, δεν παραδέχεται ότι το όνομα "Άδωνις" είναι σημιτικό ( εβραϊκά adonai σημαίνει Θεός, άλλωστε ο Άδωνις ήταν θεός μη Ελληνικός, που ήρθε από απέναντι, λαθρομετανάστης δηλαδή). Έχει μάλιστα πει οτι το θεό τον λέγανε Άδωνι επειδή ...τραγουδούσαν στη γιορτή του(άδω). Πρώτα δηλαδή τον τραγούδησαν και μετά τον ονόμασαν. Ο ....Τραγουδούλης, lololol. Μιλάμε για παράνοια. Άσε που το ᾄδω γράφεται με υπογεγραμμένη. Αλλά τα αγράμματα ζωντόβολα που τον ψηφίζουν, ξέρουν από ελληνική γλώσσα;

Ο Άδωνης εμφορείται και υπό άλλων αντι-επιστημονικών ιδεών

Έχει κάνει επερώτηση στη βουλή ...περί του τι κάνει η Πολιτεία για το Hellenic Quest .Αυτό τον ελληνοβαρεμένο αστικο μυθο, ότι τάχα κάτι "Ισπανοί ευρωβουλευτές ζήτησαν να καθιερωθεί η Ελληνική ως επίσημη γλώσσα της Ε.Ε" Και διατυμπανίζει το αποδεδειγμένα ανύπαρκτο γεγονός, που έχει παραχθεί στη φαντασία κάποιων αμαθών, οτι "κάποιοι" επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ότι " οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως "νοηματική" γλώσσα μόνον την Ελληνική». Έχει υποστηρίξει την παλαβομάρα που λέει οτι, δήθεν, τα Ελληνικά είναι ανώτερη γλώσσα επειδή είναι «εννοιολογική», ενώ οι άλλες οι κατώτερες είναι, δήθεν, «σημειολογικές». Πρωτοετής της φιλολογίας, θα μπορούσε να διακρίνει τη βλακεία και την παράνοια όσων πιστεύουν τέτοιους "χόακες".

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ (2o)

Ή

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Είχε κάνει κι άλλη επερώτηση στη βουλή, τι κάνει το κράτος για ν ααναδείξει τα παιδιά Indigo!!! που σύμφωνα με τους παραψυχολόγους έχουν διαφορετική από μας ...αύρα!!! Αντε, να δούμε και μάγους γιατρούς στα νοσοκομείανα κάνουν βουντού...

Μπούρδες-μπούρδες-μπούρδες κι αγραμματωσύνες.

Επίσης είναι ψεύτης και έχει πολλά από τα συμπτώματα της ψυχικής διαταραχής του ναρκισισμού. Ο ίδιος είχε πει για το Σαμαρά, οτι είναι "ο αχρηστότερος υπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους" και έχει γελάσει (ψεύτικα και υπερπαίζοντας σα φτηνός μπουλουκτσής θετρίνος) εις βάρος του νυν αρχηγού του επί ώρα πολύ. Πως άλλαξε, έτσι ξαφνικά.

Ο Άδωνις είναι λυσσασμένος νεοφιλελεύθερος. Έχει δηλώσει ότι "εμείς οι καπιταλιστές" θέλουμε ο πολίτης να αγοράζει τα πάντα, το νερό, τη μόρφωση, τον αέρα που αναπνέει. Σε περίοδο κρίσης η ιδεολογία αυτή ισοδυναμεί με έγκλημα, με γενοκτονία.

Ο Μπουμπούκος είναι απατεώνας πατριδοκάπηλος.Λέει οτι πουλάει βιβλία της Ελληνικής Γραμματείας "για το έθνος" ενώ τα πουλάει για την κονόμα. Απόδειξη, οτι ποτέ δεν είπε σχτους "Ελληνες" οτι τα ίδια αυτά βιβλία τα βρίσκει κανείς στο Ιντερνετ ΤΖΑΜΠΑ!!!

Ο Μπουμπούκος είναι ρατσιστής. Πως θα είναι επικεφαλής ενός οργανισμού που στηρίζεται σε μια ηθική που λέει ότι οι ασθενείς, μπρος στην αρρώστια, τον πόνο και το θάνατο είναι ίσοι, δε χωρίζονται σε άσπρους και μαύρους , σε ντόπιους και ξένους.

Ι Το χειρότερο, ο μπουμπούκος είναι και σαδιστής.

Έχει προτείνει τη εξής λύση για τους μετανάστες: Να τους πιάνουν, λέει και να τους αφήνουν στο Σούνιο, και καθώς δεν έχουν λεφτά, θα έρχονται στην Ομόνοια με τα πόδια. Και αυτό να γίνεται 10, 15 φορές μέχρι να εξουθενωθούν... Και γενικά "να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη, για να φύγουν από την Ελλάδα". Τύφλα να χει ο Κεμάλ Ατατούρκ και τα αμελέ ταμπουρού, τα τάγματα εργασίας, με τα οποία εξόντωνε τους Έλληνες κι άλλες μειονότητες, μέσα σε εξαντλητικές πορείες στις ερήμους της ανατολής.

Εκεί φτάσαμε: Ο ανάλγητος ναζιστής, αντισημίτης, ψεύτης, απατεώνας, σαδιστής Άδωνης, δηλαδή μία ψυχοπαθολογική προσωπικότητα, να είναι υπεύθυνος για τους έλληνες και ξένους ασθενείς, τις οροθετικές, τους γέροντες,τους χρήστες, τους μετανάστες και τα άρωστα παιδιά τους, τους άνεργους, δηλαδή τους συνανθρώπους μας που περισσότερο από κάθε άλλον χρειάζονται τη βοήθεια μας... Πρόκειται για τον ιερό γάμο του Νεο-φιλελευθερισμού, που είναι ο σύγχρονος φασισμός , με τον παραδοσιακό ναζισμό, πάνω στο κοινό έδαφος του μίσους αυτών που έχουν το χρήμα, εναντίον όσων έχουν μόνο την εργατική τους δύναμη.

Δε μένει παρα να φωνάξουμε κι εμείς, μαζί με τους φασιστοννεδίτες:

Alas! alas! Heil Samaras!*Η δε Μπουμπούκα, η "κουλή η ξανθιά", που λέει το τραγούδι, καθώς και το ανάλγητο ξέσκισμα της αξιοπρέπειας του ατόμου, από το οποίο ξέσκισμα εκείνη ψωμιζόταν, είναι η πηγή του Ναζισμού. ("Το πουλάκι σου Άδωνι, είναι δυό πόντοι" .Τατάααααμ. Γρήγορο ζουμ ιν, δραματική παύση: "-Αλήθεια ή ψέμματα;") Αλλά αυτό είναι το υλικό για μια άλλη προκύρηξη.ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ