Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Τους κάνουνε "ρόμπες"

Χαμός στο internet
Πόσα μαθαίνει κανείς...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
"... Εσείς προσωπικά δε νομιμοποιείστε να επικαλείστε την κείμενη νομοθεσία. Αυτή τη νομοθεσία την κάνατε κουρελόχαρτο προς όφελος των μεγάλων αφεντικών σας, εγχώριων και ξένων. Εσείς προσωπικά δε νομιμοποιείστε να επικαλείστε παραβάσεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Είστε ο πρώτος παραβάτης προς όφελος των διαπλεκόμενων αφεντικών σας των ιδιωτικών καναλιών. Εσείς προσωπικά δε νομιμοποιείστε να μιλάτε για νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό φάσμα. Εσείς και η κυβέρνησή μας κλείσατε μέσα σε ώρες το μοναδικό νόμιμο σταθμό στην Ελλάδα....."

Γράμμα στο Σίμο Κεδίκογλου από τον πρώην αρχισυντάκτη του

"... Αλήθεια, αγαπητέ Σίμο, πού έμαθες τηλεόραση όταν προσελήφθης στην ΕΡΤ (ελέω πατρός-άλλος άνθρωπος όμως αυτός που ήξερε τουλάχιστον να σέβεται και να ζητάει έγγραφη συγνώμη..."

"... Αρχίζω να πιστεύω (είμαι σίγουρος δηλαδή) ότι την ανακοίνωσή που διάβασες την έγραψε ο Στουρνάρας με την σχιζοφρενή παρέα του από το London School of Economics (και τι δεν θα έδινα να μάθαινα τις βαθμολογίες τους από τις σπουδές τους εκεί…)
Και κάτι τελευταίο, επειδή μίλησες για κακοδιαχείριση τα τελευταία χρόνια, προφανώς πυροβολώντας τα πόδια σου: Ποιος τοποθέτησε τις δυό τελευταίες… «πετυχημένες» διοικήσεις στην ΕΡΤ; Εσύ, ο Βενιζέλος ή ο Κουβέλης; Όποιος και να τις τοποθέτησε, εσύ τις χρεώνεσαι ως πολιτικός προϊστάμενος του «μαγαζιού».
Έτσι δεν είναι;
Διέλυσες λοιπόν με τον πρωθυπουργό σου την ΕΡΤ, όπως ο Στουρνάρας την Εμπορική και τώρα τη χώρα. ..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι καί αλλιώς αυτοί ακόμα καί άν τους φτύνουν κρατάνε ομπρέλλα γιατί νομίζουν ότι βρέχει !! όσο για τον Σίμος χαλάλι καί το σεμινάριο που έκανε στηο CNN μ' έξοδα της ΕΡΤ να μην ξεχνιώμαστε ! γνώση την όποια στην συνέχεια , άρτι επιστρέψας στην πατρίδα , την χρησιμοποίησε όχι για την ΕΡΤ αλλά για να κλακάρει την Ρούλα Κορομηλά λέγωντας Μπραβίσιμο ! μιλάμε για φοβερό αγροτικό εύγε !!

Θ.Α.