Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Αυτοψία Τατούλη στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Στο λιμάνι της Κυπαρισσίας βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προκειμένου να διαπιστώσει "ιδίοις όμμασι" τα αποτελέσματα του έργου της επέκτασης του λιμενοβραχίονα. Μαζί του ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Π. Αλευράς, ο περ. σύμβουλος Γ. Μπακούρος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Κ. Κόλλιας και υπηρεσιακοί παράγοντες. 
Οπως δήλωσε ο... Δήμαρχος Τριφυλίας Κ. Κόλλιας, η τοπική αυτοδιοίκηση εναποθέτει τις ελπίδες της στην Περιφέρεια για την διαχείριση και επίλυση του προβλήματος. Πρόσθεσε ότι το θέμα έχει αναλυθεί σε συσκέψεις με τους αλιείς και φορείς του τόπου για ένα έργο από το οποίο ο τόπος προσδοκά τουριστική ανάπτυξη αλλά η υποχώρηση των υποδομών του έθεσε επι τάπητος την εκτέλεση του έργου. Είπε επίσης οτι υπάρχει άψογη συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την αποκατάσταση του τμήματος ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης δήλωσε ότι η βούληση της Περιφέρειας ειναι η σύντομη αποκατάσταση του προβλήματος. Ανατέθηκε δε, σε μελετητικό γραφείο η εκπόνηση ουσιαστικής μελέτης που λαμβάνει υπόψη όλα τα δεδομένα. Εκτίμησε ότι σύντομα θα αναζητηθεί το χρηματοδοτικό εργαλείο με το οποίο θα γίνει η ένταξή του με το κόστος να υπολογίζεται στα 2.5 εκ. ευρώ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα αστείο και συγχρόνως σοβαρό λογοτεχνικό κείμενο για την άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα.Αν και μεγάλο, ίσως μπορείτε να το αναδημοσιεύσετε.

ΠΩΣ Ο ΜΟΥΛΑΣ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΪΝ

Από οθωμανικό χειρόγραφο του 1434ου έτους Εγίραςhttps://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1464209