Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Θέλουν να ρημάξει η επαρχία...

Ξεχειλίζει η αγανάχτηση των πολιτών της Τριφυλίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις το κλείσιμο της εφορίας στην Κυπαρισσία, την υποβάθμιση του νοσ. Κυπαρισσίας. Να θυμίσουμε οτι το κακό έχει ξεκινήσει από παλιά με το κλείσιμο σιγά-σιγά άλλων υπηρεσιών και από τις γύρο πόλεις Φιλιατρά και Γαργαλιάνους. 
Η αποκέντρωση του Αθηνοκεντρικού κράτους, γίνεται ξανά συγκέντρωση ελέω Τρόικας. Την κατάσταση αυτή προσπαθούν να ανατρέψουν οι τοπικοί παράγοντες και φορείς, πολύ αργά όμως, καλώντας σε κινητοποιήσεις τους πολίτες. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά (εκ του αποτελέσματος φαίνεται)  παρά τις διαβεβαιώσεις αρμοδίων και μη
Πραγματοποιήθηκε λοιπόν...

(foto: http://radio936.blogspot.gr)

σήμερα το μεσημέρι έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου Τριφυλίας όπου εξέτασε -συζήτησε-την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Κάτω από το κλίμα των τετελεσμένων γεγονότων οι λεονταρισμοί των "παραιτήσεων" της "επαναστατικής γυμναστικης" και της "λαϊκής οργής" έπερναν και έδειναν. Αργότερα από ομάδα πολιτών έγινε συμβολική κατάληψη των γραφείων της υπό κατάργηση εφορίας.
Δυστυχώς είναι πολύ αργά..... την αγανάκτησή σας να την δείξετε στις επερχόμενες εκλογές....

Χαρακτηριστικό είναι και το email που λάβαμε από την φίλη Μαρία αναγνώστριά μας: "Παρά τις διαβεβαιώσεις της Μνημονιακής & Τροικανής Συγκυβέρνησης Σαμαρά, των βουλευτών της νέας ΠΟΛΑ της ΝΔ στη Μεσσηνία και των παραγόντων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας για ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, το τέλος της υγείας στην Τριφυλία, την Πυλία και την Ολυμπία έφτασε με την ταφόπλακα που έβαλαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με την ψευτονομαζόμενη ενοποίηση - συγχώνευσή του με το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Δεν υποβαθμίζεται απλώς το νοσοκομείο. Παίρνει το δρόμο για το κλείσιμο του σε σύντομο χρόνο. Οι Μνημονιακοί Συγκυβερνώντες έλεγαν ξεδιάντροπα ψέματα, και παρέα με τους ψεύτες είναι και ο Δήμαρχος που έσκιζε τα ιμάτιά του ότι θα κάνει πόλεμο για το νοσοκομείο. Κανέναν πόλεμο και καμία μάχη δεν έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια του χειμαζόμενου από τα σκληρά μέτρα Ελληνικού λαού και να περάσει η λαίλαπα της Τρόικας από την Τριφυλία χωρίς αντιστάσεις και αντιδράσεις και να τα σαρώσει όλα. Τα κατακάθια της πολιτικής εξουσίας, που μας κυβερνάνε κοντά 40 χρόνια, αυτοί που μας ξεφτίλισαν στην Ευρώπη κι όλο τον κόσμο, αυτοί που κατέκλεψαν το κράτος και το βιός μας, αυτοί που καταδυναστεύουν τους Έλληνες και έχουν υποδουλώσει και ξεπουλάνε την πατρίδα, οι βουλευτές, οι παράγοντες κι ο Δήμαρχος που κορόιδευαν τον κόσμο ότι δε θα πειραχτεί το νοσοκομείο Κυπαρισσίας και θα αναπτυχθεί και αναβαθμιστεί, πρέπει να καταλάβουν ότι με την υγεία δεν παίζει κανένας! Με τη νοημοσύνη μας μην παίζουν άλλο. Κλείσανε ΙΚΑ, κλείσανε Εφορίες, κλείσανε σχολεία, κλείσανε υπηρεσίες, κλείσανε μαγαζιά, κλείνουνε την Εφορία, κλείνουνε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Όλοι αυτοί θα μας βρουν απέναντί τους! Χρυσή Αυγή με το λαό για την Ελλάδα και την Τριφυλία!"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή ..." φίλη Μαρία αναγνώστρια σας " απο την στιγμή που αποκάλυψε τόσο την πολιτική της προέλευση όσο καί την σκοταδιστική προτροπή της για την χρυσή αυγή παύει να έχει δίκιο ! μ' αυτό τον τρόπο αποτελεί δυστυχώς για το πολύ ενδιαφέρον σας κατά τ'άλλα blog το αντίστοιχο της " επαγγελματίας κατοίκου " Ελένης Παπαδοπούλου που εμφανίστηκε , καί , στίς 06/01/13 στην εκπομπή του MEGA τών Χασαπόπουλου - Αναγνωστάκη με θέμα την Βίλλα Αμαλία σαν...αγανακτισμένη κάτοικος που τελικά αποκαλύφθηκε ότι είναι " περήφανο " μέλος της χ.α. !

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν περιμένω απο τον λύκο να έρθει να με σώσει απο τα τσακάλια .

Ευχαριστώ.
Θοδωρής

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι δεν δημιουργήθηκε και το μόρφωμα που λεγόταν "Χιτλερ"; Η πολιτική και οικονομική εξαθλίωση αναπαράγει και θρέφει τέτοια φαινόμενα. Μπορεί η δημοκρατία να βρίσκεται σε παρακμιακή κατάσταση, αλλά η απόσταση για τον φασιστικό όλεθρο δεν είναι μεγάλη. Λαϊκή επαγρύπνηση.