Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΜΙΑΣ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ


Δελτίο τύπου.

Eκ μέρους του "Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Τριφυλίας Μεσσηνίας".


Ο Σύλλογος μας αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη διοργάνωση της "Γιορτής της Μπάμιας", μια γιορτή που πραγματοποιείται περισσότερα από δέκα χρόνια στο Δημοτικό Διαμέρισμα των Αρμενιών.Φέτος, η "Γιορτή της Μπάμιας" θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο, 11 Αυγούστου και ώρα 21.00.Μάλιστα,από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στο προεδρείο εξελέγησαν νέοι σε ηλικία συντοπίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές ή απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι με...
μεγάλο μεράκι ασχολούνται με τα κοινά του Συλλόγου και φυσικά με την εκδήλωση του ερχόμενου Σαββάτου. Όπως καταλαβαίνετε, η επιτυχία της Γιορτής, είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς που αναλάβαμε τη διοργάνωση μιας τόσο πετυχημένης, όπως τα χρόνια έχουν δείξει, εκδήλωσης, με σκοπό τη συνέχιση της επιτυχίας της.
Έτσι λοιπόν, στέλνοντας αυτό το mail, θέλουμε να ενημερώσουμε για την εκδήλωση του χωριού μας, ένα μπλογκ, με μεγάλη επισκεψιμότητα από τους φίλους και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως θα είμαστε ευγνώμονες προς τη διαχείριση του μπλογκ, αν μέσω των άρθρων σας ενημερώνατε το κοινό της περιοχής για τη Γιορτή της Μπάμιας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στους Αρμενιούς.
Περιμένουμε στο πάντα φιλόξενο χωριό μας τόσο εσάς, όσο και κάθε φίλο ταξιδιώτη στην Τριφυλία, σε αυτό το αντάμωμα των Αρμεναίων αλλά και των φίλων του χωριού μας, έχοντας πάντα σα νέοι άνθρωποι στο νου μας, τη συνέχιση της δουλειάς των προκατόχων μας στο Σύλλογο, αλλά και της καλής φήμης του χωριού μας.
Προσδοκούμε μετά τη σημερινή αφετηρία της επικοινωνίας μας, και σε περαιτέρω επαφή, προκειμένου οι συντοπίτες μας να ενημερώνονται με όσα γίνονται και στο μικρό και όμορφο χωριό μας.
Να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε να ενημερώνετε έγκυρα και έγκαιρα τους αναγνώστες σας για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας!

Εκ μέρους του Συλλόγου,

ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Κοκκινάκης Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: