Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Έγιναν τα εγκαίνια του Βιολογικού της Κυπαρισσίας

Έγιναν τα εγκαίνια του βιολογικού καθαρισμού της Κυπαρισσίας. Η τελετή ξεκίνησε από το Δημαρχείο όπου έγινε αναφορά στο όλο έργο, την σημασία του για την  περιοχή και το περιβάλλον. Στη  συνέχεια οι προσκεκλημένοι πήγαν στο χώρο του Βιολογικού και με την παρουσία του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου έγιναν τα εγκαίνια. 
Παρόντες αρκετοί επίσημοι, ο Περιφερειάρχης κ. π. Τατούλης ο αντιπερ. κ. Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας οι αντιδημ. κ. Σαμπαζιώτης και Τσίγγανος. Αίσθηση έκανε η απουσία
πολιτικών προσώπων του Νομού (ενεργών και μη).
Τέλος, έγινε περιήγηση των παρευρισκομένων στους χώρους των εγκαταστάσεων  και εξηγήθηκε ο τρόπος λειτουργίας τους από τους αρμόδιους της κατασκευαστικής εταιρίας του έργου. 
Η ουσία, όπως τόνισε και ο εκπρόσωπος της εταιρίας δεν είναι η κατασκευή και η λειτουργία του έργου, αλλά η συνέχεια της λειτουργίας του, γιατί αυτό, όσο ακόμα έχει την ευθύνη (της εταιρίας) θα λειτουργεί, μετά είναι το θέμα... (σ.σ. Ελπίζουμε να μην φτάσουμε εκεί, όπως και με τόοοοσα άλλα έργα)
Σημασία πάντως έχει ότι πλέον κανείς μα κανείς δεν θα μπορεί να "κατηγορήσει" την Κυπαρισσία για ρύπανση του περιβάλλοντος και ειδικότερα της θάλασσας όπως πολλές φορές έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: