Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Αυτόχειρας και στην Κυπαρισσία

Κατέληξε τελικά η αυτόχειρας 33χρονη μητέρα η οποία προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της χθες. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και παρά την μεταφορά της στο πανεπιστ. νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες...
το περιστατικό χθες τις πρωινές ώρες και όταν το παιδί της άτυχης γυναίκας επέστρεψε από το σχολείο αναζητώντας την μητέρα του την βρήκε αναίσθητη. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την οικία της γυναίκας από οικείους της ενώ άμεσα ήρθε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η άτυχη μητέρα 2 παιδιών φέρεται ότι επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η γυναίκα είχε καλούς δεσμούς με την οικογένεια της αδερφής της που έμεναν κοντά.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το radio936.gr ότι η 33χρονη ήταν κλινικά νεκρή όταν έφθασε αλλά κατάφεραν να επανακτήσουν την καρδιά της, ενώ διασωληνώθηκε καθώς βρίσκεται σε κώμα και αργά το μεσημέρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Τελικά το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: