Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Είπε ό,τι δεν είπαν όλοι οι άλλοι !

Πολύ μπροστά απ΄όλους και απαντήσεις σε όσα οι άλλοι δεν έδωσαν. Καταιγιστικός με τον αέρα της αντιπολίτευσης χωρίς να έχει να χάσει τίποτα τα είπε "έξω από τα δόντια".  Ο Γ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν...
γίνουν εκλογές.
Ο Γ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου, και ζήτησε από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε «επιστράτευση» όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα «να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του». 
Επίσης ο Γ.Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους Τ.Ερντογάν και Α.Νταβούτογλου ως «το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού». Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γίνουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: