Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Υπέρ των ταξιτζίδων ή κατά του Ραγκούση;

Σε φορτισμένο κλίμα ενημερώνει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος πάντως δεν έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί.
«Είμαστε στη διαδικασία συγκέντρωσης και επεξεργασίας των προτάσεων των ενδιαφερόμενων φορέων. Είμαστε έτοιμοι και σύντομα θα κάνουμε οργανωμένο διάλογο με όλους. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις» ανέφερε κατά την ομιλία του στον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του κόμματος, την ώρα που...
έξω από τη Βουλή είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκπεφρασμένη πρόθεση του υπουργείου να προχωρήσει σε πλήρη απελευθέρωση του κλάδου. Ο κ. Ραγκούσης, που είναι αντιμέτωπος με έντονες επικρίσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, έσπευσε να διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον προκάτοχό του Δημήτρη Ρέππα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, από τους βουλευτές πήρα το λόγο αρκετοί και εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, καθώς δεν έλειψαν οι επικρίσεις και τα πυρά. Μεταξύ των άλλων το λόγο πήρε και ο Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος ζήτησε απελευθέρωση με πληθυσμιακά και πανευρωπαϊκά κριτήρια. (Και το σκύλο και την πίτα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: