Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

...και ο Καραμπάτος υπερ του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Με επιστολή του που έδωσε στη δημοσιότητα προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Καλαμάτας τάσσεται κατά κάθε υποβάθμισης του ιδρύματος. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο κ Καραμπάτος αναφέρει:


Αγαπητέ κύριε Διοικητά, 

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενώνει τη φωνή του με τους φορείς της Τριφυλίας και επαγρυπνεί μαζί τους για την αποτροπή κάθε ενέργειας υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και απειλής για την κατάργηση του στο πλαίσιο...

προγραμματισμένων περικοπών από την κυβέρνηση. 
Υπενθυμίζει στους συντάκτες του σχετικού Νομοσχεδίου και σε κάθε αρμόδιο, ότι το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας (δωρεά απόδημων Τριφύλιων συμπατριωτών μας) εξυπηρετεί τον πληθυσμό και τους ξένους επισκέπτες, όχι μόνο της περιοχής της Τριφυλίας αλλά και των γειτονικών περιοχών της Πυλίας και της Ολυμπίας, δεδομένου ότι τα Νοσοκομεία Πύργου και Καλαμάτας είναι σε μεγάλη απόσταση από αυτές. Επομένως μια πιθανή υποβάθμιση ή κατάργησή του θα έπληττε το επίπεδο ζωής των κατοίκων αλλά και τον τουρισμό στην περιοχή. 
Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, η περιοχή, μετά την κατάργηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της με τα μεγάλα αστικά κέντρα της Πελοποννήσου, δεν αντέχει καμία περεταίρω υποβάθμιση ή κατάργηση των υφιστάμενων υποδομών της. Κατά συνέπεια, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας είναι αποφασισμένο να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο, όχι μόνο τη διατήρηση τους, αλλά και την αναβάθμισή τους, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ποιότητα ζωής και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Τριφυλίας. 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχει καταλάβει ο άνθρωπος οτι τυχόν υποβάθμιση του νοσ.Κυπαρισσίας θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα λειτουργίας (κοινώς μποτιλιάρισμα) στο νοσ. Καλαμάτας υποβαθμίζοντας την παρεχόμενη ιατρική φροντίδα οι οποία δεν είναι και στα καλύτερά της. Για να επισκευθείς γιατρό πρέπει να κάνεις "αίτηση" να κλείσεις ραντεβού μετά από δύο ακόμα και τρείς μήνες.
Υγεία να έχουμε....