Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Αποχώρησε από την Οικονομική Επιτροπή δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας

Από την αποχώρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιώργου Γαλάνη χαρακτηρίστηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας την Τρίτη το βράδυ στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
Ο κ. Γαλάνης αποχώρησε κατά την συζήτηση του θέματος έγκρισης απολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Αυλώνος οικονομικού έτους 2010, καθώς είχε ζητήσει την αναβολή του θέματος αφού όπως τόνισε δεν είχε.....
ενημερωθεί η Οικονομική Επιτροπή για τα στοιχεία. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από το Σώμα και ο ίδιος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής. Νωρίτερα κατά την συζήτηση του θέματος, είχε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει τόση βιασύνη για να εγκριθεί ο απολογισμός, όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η απογραφή και ο προϋπολογισμός του δήμου. “Αυτό με βάζει σε σκέψεις. Δεν έχουμε ούτε καν ενημερωτικά στοιχεία“ είπε χαρακτηριστικά, προτείνοντας έτσι την αναβολή του θέματος προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή.
Το αίτημά του πάντως δεν έγινε δεκτό από τα υπόλοιπα μέλη, καθώς ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε πως δεν βλέπει να υπάρχει λόγος αναβολής, αφού όπως σημείωσε τα στοιχεία του απολογισμού είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να αλλάξουν - υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτά υπήρχαν στον φάκελο συνεδρίασης της επιτροπής από τότε που βγήκε η πρόσκληση.

εφ. ελευθερία 9/Ιουν/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: