Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Πολιτικό Θέμα στην Κυπαρισσία με τον διοικητή του νοσοκομείου.

Σε ομαδική παραίτηση προχώρησε η συντονιστική της Τ.Ο. του Πα.Σο.Κ. Κυπαρισσίας,  μετά απο τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο της Τριφυλιακής πρωτεύουσας. Σε ανακοίνωση που δώθηκε στη δημοσιότητα, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν σ΄αυτή την ενέργεια. 
Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:...
"Καταγγέλουμε το από 12-05-2011 με αρ. πρωτ. 4583 έγγραφο του διοικητή του Γ.Ν. Κυπαρισσίας Μπόζου Παναγιώτη, με το οποίο ζητά από την προϊστάμενή του αρχή τη μετακίνηση του υπαλλήλου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Χριστακόπουλου Χρήστου η οποία και υλοποιήθηκε, με σκοπό τον παραδειγματισμό των υπολοίπων υπαλλήλων. 
Τέτοιες συμπεριφορές κρίνονται τουλάχιστον αυταρχικές (φασιστικές) και δεν έχουν σχέση με την πολιτική του χώρου του ΠΑΣΟΚ. Υστερα από ενημέρωση της Ν.Ε., των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και του γραμματέας του κόμματος, ενέργειες που απέβησαν άκαρπες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, υποβάλλουμε την παραίτησή μας από την συντονιστική της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας.
 Ζητάμε ως απλά μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ να καταδικαστεί η πράξη αυτή του διοικητή και να δικαιωθεί ο υπάλληλος με την επιστροφή του στη θέση του στο νοσοκομείο
Ακολουθούν οι υπογραφές των παραιτηθέντων μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: