Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Τυχαίο;

Αγγουράκια Ισπανίας και αγγούρια Τριφυλίας.

Τα ισπανικά αγγουράκια προτιμούν φαίνεται οι βορειοευρωπαϊκές χώρες. Δεν ξέρουμε τους λόγους, αλλά εκείνο που ξέρουμε είναι οτι δεν έχουν καμμιά σχέση με τα Ελληνικά. Πρόκειται για ποικιλία σε μικρότερο μέγεθος από τα δικά μας, (τα γνωστά αγγούρια Τριφυλίας). Τα δικά μας είναι...
μεγάλα.!
Είναι απ΄ότι μάθαμε αυτά που χρησιμοποιούνται για τουρσιά. (Τι έχουμε να μάθουμε ακόμα). Λένε επίσης, όσοι έχουν δοκιμάσει και τα δύο, ότι τα δικά μας είναι κλάσεις ανώτερα σε ποιότητα, Δεν έχω δοκιμάσει τα ισπανικά - δεν σκοπεύω άλλωστε - και γι'  αυτό δεν έχω ιδίαν άποψη. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι είχαν μολυνθεί από το κολοβακτηρίδιο e-coli -έτσι το λένε - bacterium.  Είναι λοιπόν ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα μεγάλα τα δικά μας. Να κάνουμε και καμμιά εξαγωγή κι εμείς,όχι μόνο να εισάγουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: