Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Κίνημα Φιλιατρινών πολιτών

Από φίλο αναγνώστη που μας "παρακολουθεί", λάβαμε το πάρα κάτω email:

Αγαπητοί φίλοι

Παρακολουθώ συχνά την εξαιρετική παρουσίαση που κάνετε από την  ιστοσελίδα σας για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή μας και σας συγχαίρω για τον πολύ επιτυχημένο τρόπο με τον οποίον παρουσιάζετε αλλά και σχολιάζετε την επικαιρότητα.
Σας επισυνάπτω αντίγραφο ενός Φεϊγβολάν που το «Κίνημα Φιλιατρινών πολιτών» (αποτελούμενο από άτομα που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους), το κυκλοφόρησε σήμερα στα Φιλιατρά με στόχο....

να στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα, κάτι που κι εσείς νομίζω θα το θεωρήσετε απολύτως επιβεβλημένο την περίοδο αυτή, λόγω της μεγάλης και κρίσιμης οικονομικής και πολιτικής κρίσης που  βιώνει η χώρα μας.
Πιστεύω πως θα άξιζε να το παρουσιάσετε από την ιστοσελίδα σας, αφ’ ενός μεν για την επιβράβευση  της προσπάθειας αυτής των συμπολιτών μας, αφ’ ετέρου δε και ως παράδειγμα που θα μπορούσαν να το υιοθετήσουν και άλλες πόλεις της Μεσσηνίας και της Ελλάδας. Πάνω από το κείμενο του Φεϊγβολάν, παραθέτω λίγα σχόλια, που αν συμφωνείτε θα μπορούσαν να συνοδεύσουν την παρουσίασή του.
Σας πληροφορώ πως είμαστε επίσης σε επαφή με τον Εμπορικό και με τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών, προκειμένου να εκτυπώσουμε ανάλογου περιεχομένου αφίσες, που θα τις τοποθετήσουμε σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια καταστήματα και γραφεία της πόλης μας, ενδεχομένως δε να επεκταθούμε και στις γειτονικές πόλεις.

 Μ.Φ.Χ.

Εκ μέρους του «κινήματος Φιλιατρινών πολιτών»
Σχόλιο δικό μας: Θά 'ταν ευχής έργο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να έκαναν (τόχουμε πεί -γράψει - άλλωστε) ΕΝΑ ΜΗΝΑ αποχή απο εισαγώμενα. Τότε θα βλέπατε πανηγύρια!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το σύνθημα "καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" θα πρέπει αυτή την περίοδο να καλύψει όλη την Ελλάδα απ¨άκρου σε άκρον.
Όλα τα blogs και όλες οι συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις αυτής της περιόδου στη χώρα μας θα πρέπει να το προβάλουν με έμφαση για να γίνει πράξη. Να γίνει πλέον η καθημερινή έννοια του Έλληνα καταναλωτή. Καλές οι συγκεντρώσεις στις πλατείες και οι διαμαρτυρίες εναντίον των πολιτικών μας (ΟΛΩΝ μηδενός εξαιρουμένου), αλλά πιο χρήσιμο και άμεσα αποδωτικό είναι και το να στηρίζουμε εμείς οι πολίτες, όσο και όπως μπορούμε, την εθνική μας οικονομία. Αποτελεί πλέον ιερό καθήκον όλων μας.

Κ. Σπανός